Menu HSF
TÄYTETTY FOCACCIA 19
Täytettyä talon valkosipuli-oliivi focaccia leipää ja raikasta salaattia, dijon hunaja vinaigretteä
Valitse täytteesi:
Ilmakuivattua kinkkua, kaprismajoneesia sekä paahdettua tomaattia (M)
Grillattua rotatouille-yrttipestoa (V)
Graavilohta, pikkelöityä tuorekurkkua ja tillikreemiä
SALADE NICOISE 23
Tonnikalaa, leikkopapuja, oliiveja, kapriksia, paahdettua tomaattia,
sydänsalaattia, kananmunaa sekä Marcona-mantelia (G, M)
GRILLATTUA MUNAKOISOSALAATTIA 21
Grillattua munakoisoa, kirsikkatomaatteja, fetajuustoa, mansikoita, vesimelonia, sydänsalaattia, sekä zat´har vinaigretteä (G, M, VEG)
KANANPOIKAA 25
Paistettu puolikas kevätkananpoika, paahdettuja kesäjuureksia ja minttutzatsikia (G, L)
RAPULINGUINE 25
Chilimarinoituja jättikatkaravunpyrstöjä mausteisessa valkoviini-tomaatti-kermakastikkeessa, pistaasipähkinä pistou ja linguine pastaa (L)
BOUILLABAISSE 34
Sesongin kaloja, äyriäisiä ja perunaa bouillabaisse-kastikkeessa, paahdettua vaaleaa leipää sekä rouillea (M)
ENTRECÔTE 34
Grillattua entrecôtea, ratatouillea ja Esplette voita (G, M)
FRITTIPERUNAT 7
Naudanrasvassa paistetut (G, M) Parmesanilla + 1€
Kasvisrasvassa paistetut (G, V) Parmesanilla +1€
KASTIKKEET FRITEILLE 2
Aioli (G, L)
Parmesaanimajoneesi (G, L)
Tryffelimajoneesi (G, M)
Yrtti-pistaasimajoneesi (G, M)
PISTAASI-FILO-JUUSTOKAKKU (L) 11
SUKLAAMOUSSEA, VADELMAA JA MARENKIA (G,L) 9
VERIGREIPPIJÄÄTELÖÄ JA TUOREITA MANSIKOITA (G, L) 8




